Wat te doen Dominicaanse Republiek

Wat te doen als je op vakantie bent in de Dominicaanse Republiek, als je een standaard reis geboekt hebt? Een rondreis door de Dominicaanse Republiek zoals bijvoorbeeld deze is natuurlijk helemaal fantastisch. Maar als je hier te laat achter komt en je nu bij een all-in resort vertoeft, maar er toch op uit wilt. Dan zijn er toch nog tal van leuke dingen te doen op jouw vakantie.

Leuke excursies en activiteiten

Er zijn verschillende mooie bestemmingen en excursies welke je kunt boeken voor de Dominicaanse Republiek. Welke de moeite zeker waard zijn, zal ik hier benoemen.

Barceló rum museum

Als je op de Dominicaanse Republiek op vakantie bent en van rum houdt, dan is het bezoeken van het rum museum enorm aan te raden. Het is mogelijk om dit museum op eigen houtje te gaan bezoeken, maar een excursie met een gids is veel interessanter. Zo kom je namelijk nog veel meer te weten van het prachtige land.

Bavaro adventure park

Een milieuvriendelijk adventure park, waar volop actie te beleven is. Met een oppervlakte van meer dan 40 hectare, kun je wel zeggen dat het behoorlijk groot is. Kabelbanen, een buggy tour of een heerlijke duik in het waterval zwembad. Het is er allemaal mogelijk.

Soana eiland een waar paradijs in het Caribisch gebied

Wat dacht je van een uitstapje naar een geweldig mooi eiland in het Caribisch gebied? Supermooie stranden, palmbomen en enorm helder zeewater. Je vindt het allemaal op het Soana eiland. Vergeet alleen niet om je zonnebrandcrème mee te nemen, samen met zwemkleding, welke geen overbodige luxe zijn op dit prachtige eiland.